Wednesday, April 14, 2010

Prezzie from Ummi

Baru2 ni, seperti yg dijanjikan ummi telah pun menghadiahkan Husna prezzie yg bestla pada Husna kan :)

Setelah2 ditelek2 di kedai toy ur us tu, pusing2 usha2 toys apa yg best, last2 ummi telah pilih itu. Abah pun agree with me, and bayar :) Hadiah from ummi but abah yg bayar k! Kui3. Ummi kan tak bergaji. Maka, wajarla abah yg bayarkan. Tq abah Husna! :)

Mari lihat aksi2 Husna yg excited dapat hadiah ummi...abah belum belikan Husna hadiah 1st birthday lagi, katanya nak tunggu Husna dah pandai jalan baru belikan. Ok, tak kisahla kan...Husna pun tak faham apa lagi, dia takkan nak tuntut janji2 abahnya tu :)



aksi budak jakun tak sabar nak bukak hadiah :)



ok, inilah toy nya...cute kan...leh belajar sambil berjalan...


ok..nak test drive la tu :)




dan taraa.........








go go Husna...jalan2 pi shopping yer..






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

ApasH said...

alahai comey je husna tolak mende tu..best2 dpt hadiah..

Mask-roll said...

wkakakak... nak g mane tu makcik?? hahahah... comel2... syg husna!

ezan said...

wah bestnya hadiah birthday husna.. pasni sure lagi laju husna jalan.. dah ada troli shopping.. hehehe...

Huda said...

kak apash - hehe..tgh excited tu :)
mas - nak g pasar :)
ezan - hehe..mudah2 an :)

yatie chomeyl said...

comel la baju hijau Husna tu..sesuai pakai bersiar2 enolak pushing walker nya itu hehehe

Huda said...

kak yatie - comel ke?kui3..sesuai sgt..hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi