Thursday, May 20, 2010

Away to Redang

images from here

Hey yeah!!! :) We're going to cuti2 Malaysia! Me, encik abang and Husna. Ramai juga yg akan pergi (orang2 stesen encik abang) Plus their family members. Rehlah. Di mana? Redang Island at Terengganu saja. Banyak aktiviti bakal dilakukan such as fishing, snorkeling, diving (not sure kena ada lesen or not), lepak2 king and etc. Sy tak pernah pergi lagi but encik abang dah pernah sekali, tu pun few years ago with his friends.

Husna pun 1st time :) But, ini pulau ke 3 dalam siri jelajah pulau yg dia pernah pergi (Langkawi, Pangkor and Redang). Kecik2 dah jalan2 ke pulau:) Husna sangat suka naik feri sebab nampak air laut kan :) Doakan kepergian dan kepulangan kami mudah2 an selamat dan lancar. La ni musim2 hujan kan, mudah2 an semuanya baik2 saja. Kami away from today till Saturday. Tak lama kan. So, jam 12.30pm ni bertolak ke jeti di Merang, Setiu and by 3pm naik feri untuk ke Redang Island pula. Jom2!:) Mahu bersiap2...tata everyone~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

ezan said...

besnta g redang.. lama dah xg sejak pregnant kan sarah dulu.. redang punya laut tu sgt2 cantik tau.. enjoy urself!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnyer pi bercuti..nak itot boley...nanti snap pic manyak2 k..

p!nkerton said...

wahh pi pulau redang tu, best2.. enjoy your trip k ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waaaa...beshnyer gi redang..
1 mei br ni plan nk gi tp x jd lak, clash date ngan reunion..
hhuuhu..
amek gambo byk2 ye Huda, my sis i ckp cantik kt sana.. =))

chugie said...

wah.. cuti2 lagi?? syoknye lah huda ni tau.. jeles saya..

nieda said...

bestnya nak jln2 ke redang..

Huda said...

ezan - waa..ezan diver, huda suke2 je pegi utk snorkeling :)

anje - hehe..best2 nice view..

pinkerton - enjoy sgt :) best2..

leiya - ok nx time insyaAllah dpt nye g..mmg best sana..

chugie - cuti2 lg :)ade peluang kite grabla kan :)

nieda - best sgt nieda, nx time leh ajak encik abg nieda k :) bawak humaira sekali..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi