Thursday, May 27, 2010

Dah baik

Alhamdulillah, petang semalam handphone sy kembali aktif selepas dihantar repair. Kena RM90. Mak aih, mahal gak la kan...tp no complaint. Bersyukur saja bila dah baik semula kan :) Lgpun, encik abang yg bayar. Memang rasa bersalah sangat, sy yg dengan tidak sengaja merosakkan everything but tiba tang bayar repair encik abangla yg keluar duit. Dah tu, sy tak bergaji kan :) Tq encik abang.

Handphone K800 encik abang baru dihantar repair semalam. Mudah2 an boleh diselamatkan juga. Kasihan sangat tengok encik abang pakai handphone lama sy tu, nokia 6020. Mudah2 an yer bisa diselamatkan, Amin~

Esok cuti kan, Paka memang cuti Jumaat. Kami nak balik kampung encik abang di Perak. Then, Saturday nya beramai2 together with semua famili akan ke Pangkor. Saja cuti2 dengan famili encik abang. Dah lama plan, baru now insyaAllah menjadi. Dekat je rumah PIL dengan Pangkor. Ahadnya chek out. Dan kami terus cuti sampai Isnin. Selasa baru start kerja. Apa pula plan kawan2 blogger yg lain? Cuti2 juga? Jom kita cuti2 sama2 sementara belum school holiday ni kan :)

source image from google :)

Husna la ni :) pipi shembol2..



Happy birthday to Pn.Faryza hari ni yer..moga murah rezeki selalu :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

SyidaMislan said...

cuti kat pangkor?
jelessssssssssssnyeee daku.

Huda said...

syida - jom2..bersama famili husband je..

Izan Ishak said...

bestnya cuti2 kat pangkor!
nak ikutttt..~
tp izan tetap kena tunggu cuti sekolah baru pi jalan2...
(husna ni gambar dia sume bammm bammm...comelllls)

Faryza said...

Terima kasih laling huda...

chugie said...

selamat hp dh ok.. jimat duit kan, x yah nk p beli baru..

wah, syoknye nk bercuti2 lg..
kami balik kg je..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi