Friday, May 14, 2010

Day 2 without encik abang

Yesterday morning, encik abang ke Merang, Setiu ada kursus kepimpinan bersama staff2 eksekutif stesen..erm, cannot bring along family. So, sy dan Husna ditinggalkan berdua di rumah :) 1st time ni weh. Selalunya kami kena angkut sekali ke mana2 pun encik abang pergi.

But, ok gak. Tak pernah merasa lagi except masa encik abang ke Bakun dulu, tp tu pun kami stayed dengan my parents. Husna pun Alhamdulillah behave je. Tak notti and cranky. Disuap makan, dia makan. Ajak main dia main. Ajak tengok tv, dia tengok. Ajak tidur dia tidur. Ops! Tp malam tadi serius susah nak tidurkan si kecik ni. Dia dah biasa abahnya massage2 belakangnya time nak tidur tu. Ummi try la buat last night tp tak menjadi :) Last2, kena tunggu dia dah sleepy betul then bagi dia susu and tidur jua.

Hari ini hopefully pun begitu seperti semalam. Encik abang akan pulang esok. Malam ini kami berdua lagi :) Tak pe, layan Piala Thomas je la nak hilangkan boring malam ni. Tengah mendung2 ni di Paka, jemur kain pun kat bilik ampaian saja. Malas nak lari2 anak if hujan tiba2 nanti :) Husna, jom kita jalan2 Mesra Mall :)

nak pegi mana tu budak kecik? :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

sweetnyer...kiter suka la tengok muka husna wat camtu...

Huda said...

anje - kui3..ape pesen tah suke sgt wat muka gitu klu nk amik gambo dia :)

yatie chomeyl said...

aboi bwkl bakul mcm nak g pasar je huda husn ahehe

Huda said...

kak yatie - hehe..tu le psal..nk g pasar la tu :)

Yana said...

hai selamat berkenalan..
sy suke buka blog ni..
sebab sy suke tgk anak yang comel tuhh..gerammm...

Yana said...

hai selamat berkenalan..
comel anak u..
gerammm..

chugie said...

siannye kamu berdua..

xpe, husna kan budak baik, sure x kan nyusahkan mama die..

Huda said...

yana - hai! slmt berkenalan juga..jemput2 bace blog :)

Huda said...

chugie - hehe..thanks yer!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi