Monday, May 03, 2010

Husna turning 13 months

Hari ini, Husna dan 1 tahun dan 1 bulan. Nak mudah sebut 13 bulan dah :) Penyeri dalam famili kecil kami. Suka main pee ka boo. Suka nangis kuat2 tanpa air mata, queen of drama ok! :) Pantang kena tegur sikit, mengalir air matanya :)


Husna with abah duduk2 makan kopok lekor...

Apa sukanya? Duk perhati Husna ni 2-3 menjak lalu, ada banyak gak dia suka buat...

  • pandai dah tunjuk sana sini, paling cepat tunjuk benda yg dia suka (pelampung, air, laut, kucing etc)
  • tengah syok nonton tv kang tiba2 tuppp! tv ditutup oleh cik Husna :)
  • suka mengajuk orang sebayanya menangis :)
  • dah start minum ribena since 1 yr old ni
  • ekzemanya macam dah ok sikit, tak seteruk dulu
  • if jalan2 kat mall, dia boleh nak merangkak kat atas lantai nak ngejor baby lain yg dah boleh jalan :)
  • masih minum susu ummi :)
Husna suka main wallet ummi atau abah. Dia korek2 semua harta dalam tu, lepas tu dia kirai2 kan duit dalam wallet tu. Dia baik hati, dia bg duit tu kat kita semula. Lepas tu, dia ambil balik. Macam main tarik tali :)

smile kat kamera...:)

Ummi and abah sayang Husna, moga Husna membesar dengan sihat :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

ezan said...

happy 13 months husna.. suka kejar baby ek.. nak kwn la tu.. cepat2 g mintak kat ummi ngan abah.. :)

nieda said...

happy 103 months old husna..peel sama cam humaira kalau dapat purse sibuk dia selongkar semua harta karun dlm tu

Huda said...

ezan - hehe..nnti2 tggu husna beso sikit :)

nieda - same ek? kih3..diorg ni suke selongkar kan :)

p!nkerton said...

happy 13months husna ;)
drama queen mcm athirah juge ye ;p

chugie said...

wah.. dah setahun sebulan dah anak dara ni ye..

muka yang sangat comel n cute je..

Huda said...

pinkerton - same ek? bagus depa ni leh kawan :)

chugie - dh beso dh :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi