Wednesday, May 19, 2010

Kita minum dulu!

Jom kita minum dulu! Asyik bertenet and berfb je kan, so mari kita berehat sambil minum :)

Pesanan penaja, minumla air sebanyak yg mungkin untuk mengelakkan dehidrasi ketika cuaca panas :)

Husna minum air banyak, lepas tu mudah berpeluh bila terlalu aktif. Last2 habis satu badan bau masam :) Apa la Husna ni? Penat ummi sapu lotion wangi2 lepas mandi, dia pulak berpeluh..hehe..




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

eynda said...

Baby bau masham macam best je kan...cuba kita ni bau masham...errkkk :-p

ezan said...

bagus la husna ni suka minum air... elok uk kesihatan kan sayang....

yatie chomeyl said...

rambut pon basah berpeluh2 kan..tp ttp best utk di cium hik3x

Izan Ishak said...

bby bau masham pun comel kan huda.
sama ngan anak2 izan, baru mandi , tak lama lepas tu dah peluh2....

chugie said...

good2..husna suke minum air ye..

peluh maknanye husna sihat kn?? sama cam fatin, kuat peluh n masam je baunye..

Huda said...

kak eynda - tul tu :) lg masham bau mereka lg kite nk kiss2 :)

ezan - hehe..pastu suke berpeluh :)

kak yatie - tu la psal kak..masham sungguh..hehe

Faryza said...

uhuhuh sama la amir..kuat peluh dr lahir.huda beli botol yg ada straw plak kat husna..amir dh pandai pakai straw..lg senang tak tumpah sangat air dr guna corong.hehehe hanya cadangan.

Huda said...

izan ishak - mmg masham dan comey :)

chugie - aah tul tu aunty :) suka minum air

faryza - hihi..peluh masham :) husna pandai dh pki straw tp tak galakkan sgt, nnti kt kedai dia pun nk order air :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi