Wednesday, May 19, 2010

Muka budget cute

Budget cute la tu? Asal nampak flash camera je, dia pun mula la mengecilkan matanya dan hidung seperti ditarik2 ke dalam :)

habis tembam pipinya :)

Mungkin silaula agaknya. Mungkin juga dia memang suka buat lagu tu. Hehe. Menyengih nampak gigi atas yg 3 batang itu. Sebab tu, masa baca blog Ezan last week, tengok pic Sarah sebijik macam Husna juga bila gambar diambil :) Sama saja reaksinya. Macam dibuat2. Tp itula realitinya, memang akan 'mencengitkan' mukanya apabila kamera dihalakan ke arahnya.

Telatah yg sungguh mencuit hati. Sometimes, memang gelak besar tengok dia buat muka tu. Alahai anak ummi dan abah ni.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

Huda said...

ok dh boleh comment semula :)

Mask-roll said...

hahah...pp ni kalo masuk mulot aku ni penuh nie... dap nye geget.... heheh

SyidaMislan said...

bam-bam pipi dia

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

bukan budget la memang cute aper...leh la join contest kiter nanti

aidie said...

sangat comel!...chubby nyeeee

nieda said...

alolo comeinye wat muka ncam tu..nanti adalah bf ngorat husna..hehe

Huda said...

aidie - hehe..macih :)

nieda - alamak! umminye kene pantau ni klu de bf nk ngorat :)

IbuHakimHaikal said...

Comelnye..pandai bergambar ea... ;)

ezan said...

comel! ingatkan sarah je suka ambik gambar camni.. husna pun ek.. leg geng la.. hehehe..

Izan Ishak said...

ini mmg sgt cute! super duper cute...dah pandai pose bila ummi amik gambar dia. sgt bijak!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi