Monday, May 17, 2010

Pergilah selsema...

Sy selsema teruk malam tadi. Hujan di luar rumah, dengan kilat menyilau2 :) Pasang air cond pun sekejap aje, tp memang dah nak kena selsema gak. Sot set sot set. Tidur pun mulut ternganga agaknya sebab sukar nak breathing kan.

Pg tadi tak dapat nak siapkan breakfast encik abang. Pening semacam disebabkan selsema ini. Pukul 9 tadi encik abang siap sms, kalau tak larat masak lunch encik abang nak belikan aje lauk pauknye. Tp, sy rasa sy still larat sebab boleh berfb dan blogging kan :) Nasi dah masak, kejap lagi nak goreng ayam and masak tauge tumis air saja. Cukupla kan, makan ber3 beranak. Malam kang, if lauk dah habis boleh goreng nugget.

Oh selsema, bilakah kamu mahu recover? Kalau makan ubat selsema ni, confirm tidur sepanjang hari ni :( Kasihan kat Husna tiada siapa untuk melayan.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

ApasH said...

mmg runsing kalo selsema ni. Akak selsema x baik2 dari ari rabu lepas...

SyidaMislan said...

flu go away!ummi nak main dgn husna..

chugie said...

siannye die.. minum ubat k!

Huda said...

kak apash - tu la psal..selseme n batuk mmg merunsingkan..demam ok lg :)

syidamislan - hehe..thanks ek

chugie - tq ek! :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi