Tuesday, May 18, 2010

Shout with me

Adegan di mana Husna suka sangat nak menjerit. Sila slowkan volume sound pc anda :) Sy suka ulang tengok (replay) video ni. Jarang nak dapat Husna menjerit sekuat hatinya :) Bergegarla satu rumah...dgn teriakannya :)

Husna nowadays suka sangat mumbling. Apa2 pun dia nak mumble. Nak bercakap sangat agaknya anak ummi ni. Sumtimes kalau marah kat dia, lepas tu dia jawab balik. Sy pun cakap, "ha, lawan ummi..lawan ummi cakap" Dia sengih je. Bukannya dia faham apa pun kan :)

Jom tengok Husna menjerit.

video


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

A N A K - A N A K K U said...

hehehehe....best sgt kot menjerit, luahkan perasaan....anak akak y kecikpun skrg nie suka menjerit, alau x dgr dia menjerit rindu lak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah suka menjerit ala2 ziana zain nih...husna tengah testing suara ek

Huda said...

anak-anakku - tu le pasal, klu nak jerit tu x kire masa :)

anje - hihi..testing2 1,2,3

yatie chomeyl said...

dia fhm tu huda,sbb tu husna menjawab hehehe

Izan Ishak said...

jerit jgn tak jerit husna!~ gelagat anak kecik mmg mencuit hati kan huda...tp best, siap rakan lagi tu.

Huda said...

kak yatie - pandai dh jawab :)

kak izan - hehe..bingit tinge :)

chugie said...

dia nk praktikkan suara tu huda..
dah sama cam fatin, bila kite marah die, die marah n lawan balik.. kadang2 tu die tiru gaya kita marah.. terus x jadi nak marah tau!

Huda said...

chugie - practice make perfect ek :) mmg pun, mereka ni pandai wat muka kalau kena marah, slow2 kita pun cool down :)

Mask-roll said...

kelakar la... geram tgk husna... tp abah dia nye excited ketawe..hahah

Huda said...

@Mask-roll hehe..mmg pun dgr abahnye gelak besar :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi