Saturday, May 15, 2010

Tak Berjaya

Kita lupakan episod peristiwa semalam. Biasalah, kalah menang adat pertandingan kan. Yg kalah bukan maknanya kita tak terror cuma nasib tidak menyebelahi kita. Yg penting, skuad Thomas Cup kita sudah usahakan dan beri yg terbaik. Keseluruhannya tak berjaya, sila cuba lagi di tahun2 akan datang.

Hari ini encik abang balik from Merang. Ye ye! Sukanya hati. 2 malam tidur bertemankan Husna di sisi. Ok juga berduaan dgn Husna ni. Dia tak banyak masalah. May be dia faham, abahnya kerja. Bila abahnya called, dia senyum je sambil mulutnya bla bla bla cakap bahasanya sendiri.

Rindunya nak tunggu sehingga petang ni. Moga selamat pulang encik abang!


pssst: ada perkara sy nak war2 kan. oh no! nanti sy akan beritahu bila tiba masanya. gud bye paka! *sob3x*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

W a n i e said...

mcm dah tau dah akak nak wat pengumuman ape.. *sob3x*

ApasH said...

hhmm..ke huda dapat keje gomen???

ApasH said...

Cik abang kena transfer ke huda?? Korang 1 family nk pindah eh??

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

semoga semuanyer selamat k...tak pe next time Mlaaysia kena main betul2 k...

Huda said...

wanie - hehe..tau dah kan :) insyaAllah ade rezeki nnti kite ketemu :)

kak apash - erm..insyaAllah kak, pindah la nmpknye :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi