Wednesday, May 12, 2010

Visit Atok

Last Saturday, masa ada kat Johor sempat pergi visit my abah kat wad. Kluang Specialist saja. Alhamdulillah abah dah sihat sikit. Makan tu kadang2 kurang selera. End up, my ibu bawakan biskut tawar. So that abah boleh mengunyah sumting bila lapar kan.


Doc still monitor kaki abah tu. Luka operation still sakit. Ada sejengkal line part yg kena operate tu kat kaki. Mudah2 an lekas abah sembuh. Tp, still perlu memakai tongkat. Kurus je tengok abah hari tu. Husna masa mula2 datang tengok atuk nya tu langsung tak nak peluk atuk. Salam pun tak nak. Agaknya, dia pelik tengok atuk terbaring gitu. Selalunya atuk yg gamit dia and bawa dia jalan2 kan. Lepas tu jenuh tak nak lepak2 kat situ, nak pergi jalan2. Dia ajaknya sy jalan2 kat luar wad. Huhu. Sabar je la budak kecik ni. Bertatih tak mahu, nak dukung je. Last2, abah Husna ajak dia main dengan bekas ubat atok. Sukala dia tengok benda tu pusing2 :)

Dua hari lepas my abah dah leh keluar wad. Now, berehat di rumah saja. Seminggu lebih gak la my ibu ulang alik ke hospital untuk temankan abah. Risau takut abah boring kan. Hope abah cepat sihat dan kembali cergas seperti biasa :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ala hai tomeynyer humaira pinky colour...hope atok humaira cepat sembuh k...AMIN

Huda said...

anje - husna la :) takpe silap taip..thanks yer :) amin

adda said...

semoga abah huda cepat sihat. aminn

Huda said...

adda - tima kasih yer :)

A N A K - A N A K K U said...

hehehe..bebudak mmg mcm tuekan, kalau atuk dia nmpk pelik skit mulalah menjauh..lelebih kalau jejarang jumper....erm kasih isteri smp ker syurga.....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi