Thursday, May 13, 2010

X10der sangat best (update)

Pernah dengar X10der Dahlya? Sy pun 1st time dengar cam pelik je bunyinya. Then, bila tengok barula tahu x10der ni rupanya memanjangkan lengan baju yg pendek dan melabuhkan baju yg singkat :)

Sy puji bijak founder nya Pn. Emy Dahlia. Siap jadi fan x10der kat FB lagi. Sebabnya, yerla x10der ni sangat sesuai dipakai oleh semua wanita. Ada pilihan size XS-XXL. Choices of color pun banyak, black, white, now dah ada green, orange, pink (RM35 saja each) Yg limited edition pun ada jenis bercorak tp harganya RM59, mahal sikit la kan :)

Ok, bila pakai sarung tangannya... i mean bila pakai dengan tshirt lengan pendek kat rumah, nampak macam tshirt tu sebenarnya lengan panjang. Nice je. Yg skirt tu pun, kalau baju or blouse or tshirt kita cam pendek kan, so bolehla cover bumper kita ni :) Agar kelihatan lebih sopan dan cantik sikit dipandang. Yerla, bumper orang dah kawin ni kadang2 lebar sangat kan, hehe...so why not we cover it, right? :)

packaging nya cantik :)


ni la rupa ex10der, sarung tangan dan skirt...size S,
beli from Kak Rozi, my neighbour yg jadi agent..

Tp kalau susah2 sangat pakai aje baju or tshirt yg lebih labuh sikit. Boleh jadi muslimah yg sebenar kan :) Dependla kat masing2, macam sy ni selalu dah kena brain wash dgn encik abang. Hehe. Baju2 pendek semua sudah disimpan tak pakai, rasa macam nak buat garage sale je jual baju2 tu (kebanyakannya baju2 time bergelar student dulu).

Ini sy dah tempek gambar sy pakai x10der tu, gambar pakai timer saja, abih kena crop kat photoshop :)


mcm inila rupenye :)
(sila abaikan tshirt rumah yg renyuk tu)
skirt dia labuhkan, sarung tangan dia panjangkan tshirt itu..cun kan :)
sarung tangannya x melekat kat tangan...



psst: kepada yg berminat, boleh ke Husnalilshop untuk order :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

A N A K - A N A K K U said...

hehehehe....samerlh skrg nie gila baju muslimah lak....baju pendek + ketat² dh berlalu zaman...hehehe

chugie said...

huda.. entreprem lah skit gambar awk pakai baju ni..

nak juga tengok camne rupenye..

SyidaMislan said...

nak tengok gamba pakai ex10der. tak bole nak imagine part skirt tu..

ezan said...

betul2.. huda tunjuk la gambar.. xleh nk imagine ni.. kalo ok nak cari gak la.. part tutup perut xde ke? huhuhu....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

o...ala2 cardigan camtu ek...tak pernah tengok pun...first time tengok ni...

Huda said...

anak-anakku - tu la psal..baju muslimah je la skang ni :)

chugie - ok huda dah enteprem :)

syidamislan - sy dah upload pic nye :)

ezan - ok dh leh imagine ke ezan? :)

anje - ni kire cam baru gak kuar ni :)

chugie said...

ooo camgini lah rupenye ek?

Huda said...

chugie - yup gitula..pakai ngn tshirt or kemeja yg pendek ke..up to u :)

yatie chomeyl said...

katne nk beli ni huda?

Huda said...

kak yatie - erm..huda beli ngn jiran huda sbb dia agent x10der tu, klu akak nk huda leh tlg belikan then bile akak blk msia nx month huda post kan ke bangi :)

eynda said...

1st time tengok produk ni :-)

Huda said...

kak eynda - mmg baru pun rasenye..huda pun 1st time dgr pelik :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi