Tuesday, June 08, 2010

Bena's Wedding

Bersiaran dari SU, Sg. Buloh. Lepak2 di rumah SIL. Sebabnya encik abang ke S'pore sudah ke KLIA pagi tadi. Sedih2 tak dapat ikut, tp tak apala kejap je until Khamis. Moga2 Husna tak kisah tidur tanpa abahnya :) Anak abah kan.

Last Saturday, berjaya ke rumah my bff, Bena @ Sabarina. Dia kahwin dgn Mykel @ Faizal. Alhamdulillah kami datang tu time mereka tengah diakad nikahkan. Dapatla tengok depa batal air sembahyang semua :) Sweet je mereka. Loving couple. Lama dah since zaman U lg berpacaran. Purple u. I likeeeee it! Congratz to both of them! Moga bahagia selalu dan di dalam redha Allah sentiasa :)

Jom layan piccas saje :)


purple kan...sweet je..

sy dan Bena..muka sun burn seh..isk3..

Balik dari rumah pengantin, kami singgah di Pantai Kelulut dekat Marang untuk menghirup udara laut. Asalnya encik abang dah ngantuk tu yg berhenti jap. Sambil minum air jagung and ABC. Alahai, sedapnya tengah panas2 tu. Husna pulak tidur, ummi dan abah je la yg 'melantak' :P Yummy!

abc dan air jagung yg menyamankan...


slurppp2x!!!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

selamat penagntin baru...semoga berbahagia...

chugie said...

eh, huda kat sg buloh mana ni? sengai buloh selangor ke??

wah.. dah dekat tu! hehehe

cik paro said...

abc itu sungguh mengiurkan..

Huda said...

anje - hehe..

chugie - kat saujana utama saje..dekat2 ngn kuala selangor kan :)

nieda said...

ABC tu aduss sedapnya..terliur tau..Pantai kelulut cantik betul view dia..
Husna baikkan, jgn noti masa abah takde tau

Huda said...

nieda - sedap2 x ingat :) mg cantik view laut nye leh nampak pulau kapas lg :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi