Thursday, June 03, 2010

Future Pomen

Hari Khamis sudah. Rasa macam this week cepat sungguh masa berlalu. Ke saya yg lambat? :) This coming Saturday, insyaAllah nak ke Manir, KT. One of my bff nak kawin. Dengan bf nya since zaman U dulu. Alhamdulillah, menjadi juga mereka ni :) Tumpang happy saja.

Ok, apa cite pomen tu? Hehe. Inilah perihal anak dara saya yg semakin aktif dan bijak itu. Tengah sibuk2 abahnya menukar air bateri, dia pun sibuk juga nak ambil tahu :) Nak sangat tengok apa abahnya buat. Gambar ni saya ambil spontan 2 hari lalu. Memang nampak serasi sangat. Hehe. Future pomen gayanya :)


aksi seorang budak yg penyibuk :)


Hari ini genap 14 bulan Husna dilahirkan. Alhamdulillah dah besar anak ummi and abah. Mulutnya kecoh, banyak vocab yg disebut. Mungkin ye juga, nak bercakap dulu tu yg tak jalan2 lagi :) Tak kisahla yang, as long as Husna sihat...ummi dah rasa happy. Happy 14 months birthday Husna!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hihihi, dh bleh arap dh Husna tu ek..
mitak tlg bg spannar la nnti..
ke manir?.. huhuhu, laluan kt umah saya la tu.. =)..
iyolah, kenduri kawen dh start dh ni.. jenuh le berjln!!!

SyidaMislan said...

husna nak belajar pasal kete?heheheh.so cute!

chugie said...

makin besar, makin banyak akalnye kan huda??

nampaknye husna nak inspect kereta abahnye tu..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi