Saturday, July 10, 2010

Minta Bantuan! Rumah Sewa Diperlukan!!!

*STICKY MODE* please scroll down for new entry...


Salam,

Pengumuman!

Kepada kawan2 blogger or sesiapala kan yg duduk area Manjung or Sitiawan, Perak...ada sesiapa yg tahu rumah kosong untuk disewa? Kalau dapat dekat2 dgn Stesen TNB Jana Manjung tu lagi bagus ok :) A.S.A.P.

  • Sewa dalam RM400-500++, tp if dapat lagi murah lagi best!
  • Rumah setingkat pun ok, asalkan ada at least 3 bilik tidur.
  • Tak kisah banglo or teres or semi D.
  • Berhampiran dgn TNB Generation Jana Manjung.

If tahu, please email/YM me thru nhak_1103@yahoo.com or leave ur comments here ok! I really need ur help. Urgent!!!

Tqvm :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

p!nkerton said...

parents kite ada sewakan rumah kat sana, nnt kita tanya drg dulu ada org duduk ke tak eh.

Huda said...

pinkerton - tima kacih yer sudi nak tnye kan :)

'NuReeN' said...

jom join contest ni plak
http://nureenasir.blogspot.com/2010/06/giveaway-cayang-ibu.html

p!nkerton said...

huda, sorry lmbat nak update- sorry tau rumah tu dah ada penyewa. btw dah dpt ke rumah sewa nya?

ApasH said...

Huda pindah bile?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi