Wednesday, June 09, 2010

Panas di Sg. Buloh :)

Hari ke 2 di rumah my SIL. Rindunya pada encik abang :P Eceh macam tak biasa pulak. Bila mahu pulang? :P Husna pun last night mudah nak tidurkan dia. Tak ada big problem. Susukan terus tergolek tidur. Dah pesan kat Husna b4 tu, jangan nakal2, abah away outstation, Husna tidur dgn ummi saja. Dia faham kut, then terus tidur.

semua nya Husna...

Masih duk usha2 tanya kawan2 yg tahu rumah sewa area Manjung tu. Thru ym pun bubuh status tu. Kat FB je belum letak. Tp so far, ramai juga yg menyatakan kesudian ingin membantu. Alhamdulillah. Harap2 ada lah rumah sewa yg sesuai untuk kami nanti :)

Oklah, nothing to say actually. Tp nak gak update something kat blog ni :) Td, Husna tiba2 buat aksi stunt lg. Ambik mu! Jatuh dari sofa ni. Melalak la lepas tu. Chek2 tak ada apa. Pujuk2 and bf kan dia. Kesian anak ummi. Isk3. Sukar diramal pergerakannya. Kena perhati selalu. If silap sikit, macam2 boleh jadi.

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

nieda said...

mmg panas pun kt sini..hehe..good girl Husna, aunty kiss skit boleh??

ApasH said...

Sorry Huda akak x dpt nk tolong area manjung tu sbb mmg x tau. Moga2 korang dpt le jumpe umah yg best!!

Huda said...

nieda - kan..tp sib bek bawak kipas siap2 dr umah :) boleh aunty :)

kak apash - ok xpe kak..moga dpt umah idaman tu :)

chugie said...

huda, sg buloh memang a bit panas.. selamat lah umah sy penuh ngn pokok.. tak lah teruk sngat.. + ber-aircond bagai..

ooo huda kat saujana ye..

p!nkerton said...

nnt dah duduk manjung, kalau ada rezeki boleh jumpa :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi