Wednesday, June 02, 2010

Sepupu Sepapat

Salam hari Rabu yer :) Lama sungguh tak mencoret sesuatu di sini. Cuti2 Malaysia balik kampung punya pasal. Ada streamix kat kampung tp tak dan nak mengadap internet saja :)

Masa balik kampung encik abang baru2 ni, dapatla kumpul hampir semua adik beradik. Husna pun dapatla jumpa semua sepupu sepapatnya. Kakak Syifa' dan si kembar. Bila dah bertemu keempat2nya, gamatla rumah atok and wan. Gotong royong ok! :) Macam2 si Husna dan Kakak Syifa' buat bersama. Si kembar hanya mampu melihat dan join sikit2 sebab mereka dikategori below 1 yr old :) Malam2 punyela susah nak tidurkan mereka semua...duk asyik nak main saje. Gembiranya mereka :)

teka mana 1 Husna?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

ezan said...

alamak cam kembar 3 la pulak.. hehehe... semuanya pun cute sgt! husna mesti la yang pakai clip pink tu kan.. ke salah? huhuhu....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala tomeinyer sedondon jerk baju mereka....so cute la

ApasH said...

betul tu ezan..cam kembar 3 je. ya betul husna pakai clip pink..

Huda said...

ezan - kan..mmg cam kembar 3 :) yup husna yg pki riben pink tu

anje - hehe..sedondon sepupu sepapat :)

apash - muka sume dh lebih kurang je..terer kak apash teka yer..

SyidaMislan said...

sekali imbas mmg nampak mcm kembar 3!

Izan Ishak said...

wahhh...husna dah masuk geng kembar lah...baju sedondon plak tu.
lepas ni boleh huda dptkan adik kembar plak utk husna!

chugie said...

a'ah.. same lah budak2 ni.. muka lebih kurang je.. cumels!

Huda said...

syida mislan - mmg nampak cam kembar 3 :)

izan ishak - hehe..sedondon sgt :) insyaAllah kak if ade rezeki..

chugie - same kan..hehe..

nieda said...

alahai comelnya pkai baju pink..nmpk kembar.husna pkai riben pink

eynda said...

Alahai.....comel2nyer :-)

Huda said...

kak eynda - hehe..lebih kurang je semuanya kan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi