Monday, June 14, 2010

Topi saya

Salam pagi Isnin :) Sudah ada di Paka since Saturday. Semalam encik abang masuk kerja half day and malam tadi travel ke KL again but pergi by bus sbb pagi ini ada meeting di HQ. Sudah ada di HQ jam 7am tadi. Mandi kat KL Sentral :) Kasihan encik abang pergi balik KL macam tu aje. Penat tu tp dah nama tuntutan kerja. InsyaAllah by malam ini baliklah beliau ke pangkuan kami dua beranak :)

Husna semenjak dah dapat kaki ni makin aktif berlatih berjalan. Yerla, practice makes perfect kan :P Usaha tangga kejayaan. Tp bila part dipakaikan kasut, dia macam tak nak jalan. Don't know why. Dah lama2 tu baru dia nak jalan sendiri. Itu pun mahu dia jerit2 dulu sebab refuse to walk by herself. If not, dia prefer didukungkannya. Mungkin tak biasa lagi jalan pakai kasut kut. Kasut yg ada bunyi2 tu. Cot cet cot cet tu kan. Ada satu lagi kasut brand crocs ummi beli kat pasar malam :P Dia suka gak pakai itu. Kalau dalam rumah ni ikut mood dia la nak jalan or not. Sometimes, dia suka merangkak lg. Lebih cepat kut :)

Husna bila pakai topi :) Topi ni beli masa kat Lumut. Balik from Pangkor. RM6 saja. 1st timela sy belikan dia topi ke pantai ni. Cute bila tengok dia pakai tu yg beli tu. So far, dia tak kisah pulak bila dipakaikan topi tu. Dah macam nak pergi beach yer Husna :)



Husna bergaya dengan topinya :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

ApasH said...

baiknye husna x kisah pakai topi. Boleh le ummi beli mcm2 accessories kt husna..mesti kiut gile..

jgnkan Qaseh, segala benda atas kepala dia, dia x mau..cane nk jadi gurli gurl nie..

SyidaMislan said...

comeinye dia pakai topi...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi