Friday, June 18, 2010

Weekend dan seterusnya

Sy with encik abang and lil Husna on the way balik Johor pagi ni. Esoknya, nak menghantar rombongan meminang untuk my bro ke Segamat.

Ahadnya, kami balik Kg. Gajah, Perak sebab Isnin-Selasa encik abang ada audit di Jana Manjung. Alahai confirm2 jalan tinggi (highway) pun jam kan because semua nak balik from school holiday on that Sunday. Boring3x. By Rabu kami ke KL encik abang ada meeting di HQ. Waa...gile full calendar sy. Eceh! Walhal kalendar encik abang, sy and Husna tukang ikut je la ke mana jua beliau pergi :)

Doakan kami selamat pergi dan pulang yer :)



*entry auto published


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

ezan said...

memang busy la huda ni.. kalah pm.. hehehe.. jalan2 kl tu jom la jumpa.. :)

SyidaMislan said...

wohooo!penuh jadual on weekends ye.mesti agak hectic.
happy weekends!

chugie said...

aduh, baca entry huda travel sana sini dh buat sy ni penat tau.

sy pun nak ke melaka esok, kenduri kahwin.. rasa malas je nak pegi. penat travel yg lalu x ilang lg ni.

nieda said...

jadi hosewife pun best boleh ikut hubby jln2 merata2 tempat..kalau dh kerja sure x boleh ikut kan..hehe..take care k



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi