Thursday, July 29, 2010

Dah 5 Jengkal

Morning semua...

Ok, Husna sedang tidur tu. Mari kita cerita pasal dia. Ada tak aunty2 yg rindu kat Husna? Hehe. Ummi dia perasan je kan. Tp, Ummi Husna rindu kat kawan2 Husna semua. Semalam sepetang suntuk duk jalan2 blog kawan2. Ada yg sempat dan ada yg tak sempat nak leave comments. Hari ini harus terjah semuanya :)

Saja pagi2 ni, sy nak share some latest piccas of Husna. Anak dara sy ni dah tinggi sedikit :P Hehe. Ada dalam 5 jengkal agaknya bila ukur dgn tangan. Kui3. Dia sakit ni tp maintain aktifla macam orang tak sakit. So far, bila dia jatuh sakit ni betul2 banyak menguji kesabaran sy dan encik abang. Yerla, kalau dia nak menjerit ke apa bukan dia kira waktu. Malam2 pun boleh. Air mata langsung tak ada la kan. Moga Husna lekas sembuhnya. Dah 2 petang (2 hari) juga kami jalan2 bawak dia kat area waterfront Lumut tu, bagi angin laut :)


try sikit songkok abah :)


ini budak kena sakit tangan,kaki dan mulut...


petang semalam di hadapan rumah
duk main buaian pak cik sebelah rumah...


Ok, itu saja...till next~

psst: nanti free2 sy nak cerita sikit pasal rumah baru kami ni, eceh ada hati nak tunjuk rumah sewa :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

atfina said...

amboii...pipi husna...

nieda said...

alolo comelnya husna..rindu aunty dgn husna tau

Mask-roll said...

x lame lg husna sembuh la tu...nasib dia blh mkn kan..bagus husna...

Izan Ishak said...

alala...ciannya husna tak sihat ye. tp seronoklah husna boleh jalan2 tepi laut selalu~ best2...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi