Friday, July 30, 2010

Happy Friday

Dah Jumaat dah yer :)

Entry hari ni pendek n simple je la..sy sibuk sikit kat dapur nak masak nasi ayam. Lgpun, hari ni Jumaat orang lelaki solat Jumaat kan, encik abang balik lunch kang tak siap lak nasi ayam sy :)

Mak ayah sy nak datang ptg ni bersama2 dua orang adik lelaki sy :) Mood sangat happy. Hehe. Ok till next week insyaAllah. Daa~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

ApasH said...

sedapnye nasi ayam...nk skit bleh??

ibu_Arifa said...

bestnyer makan nasi ayam? pandai huda masak yer..

mcm mana dgn Husna..dah 100% sihat ker?
nanti letak pic rumah di manjung tu yer.. dkt tak dgn bus stand manjung?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi