Sunday, July 04, 2010

Hilyah Stock Clearance Now!

Sy memang suka pakai tshirt. Mudah dan praktikal, nak pakai dgn jeans boleh, slack boleh, long skirt pun boleh. Asalkan pandai nak gayakan. Since sy diperkenalkan dgn tshirt muslimah ni, sy pun terus jatuh cinta :) Nampak sopanla kan. Labuh. Tak risau nampak bumper bila tunduk or tertonggeng2 :P

Sy prefer tshirt muslimah brand Hilyah. Sebabnya, kain cottonnya sangat selesa dipakai dan berkualiti. Berbaloi pada harga yg ditawarkan. Design pun dah macam2 sekarang ni dan cantik2. Untuk ibu2 menyusu pun ada. So far takat ni sy dah ada 4 helai tshirt Hilyah, 1 helai tshirt Sumayya dan 1 tshirt muslimah tiada jenama. Selalu pakai pergi jalan2 je, kat rumah tak payahla pakai, takut tak tahan panas :)



sy pose dgn tshirt hilyah masa kat kenyir lake last year :)


Now tengah ada clearance sale kat Hilyah. Apa lagi, jom kita membeli belah beramai2. 15% off tu untuk discontinued design. Nak pilih yg lain2 pun ada, apa yg penting buatlah pilihan yg tepat :)


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

nieda said...

bagus t shirt muslimah untuk bf baby..nida hari tu borong dekat 5 helai brand mums dream.

Izan Ishak said...

hi huda...
izan pun dah buat collection hilyah ni. ada 5 helai plus 1 helai nursing. selesa sgt dgn hilyah!

Farah . 5577 said...

menarik gak..
nnti nak terjah.. thx huda.

[-suziey-] said...

kt ade beli 2 tp skali je pakai..huhu..ntah la..kt lebih selesa blouse jenis licin..kt mmg kurang gemar t shirt..hehee

Huda said...

nieda - wow! smpi 5 pasang yer nieda :)

izan ishak - selesa kan :)

farah - sile terjah sekarang :)

suziey - hehe..may be suziey lg suka baju licin kut :) huda prefer cotton..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi