Friday, July 09, 2010

I will say good bye

Wah! Entry hari ini beremo sikitla. Rasa sedih pulak tiba2 :( Semalam dah pun berlangsung majlis yassin dan farewell untuk sy. Kerana akan berpindah ke tempat baru minggu depan. Cenderahati from Pelitawanis sangat cantik untuk dikenang :)

Proses mempacking boleh kata 85% siapla. Banyak juga barang2 kami rupanya. Huhu. Muat ke idak lori nanti? Rumah sewa kat sana nanti still dalam proses nak deal dgn ownernya. So far, macam ok je rumah tu. Rumah teres setingkat. 3+1 bedroom. Hopefully la kan ok. Credit to my friend, Encik Shahrul sebab sudi tolong usha kan rumah tu untuk kami. Kalau tengok pintu pagarnya macam cun je yg kat dalam tu :)

Tak dan nak balik sana untuk usha2 rumah sewa. Encik abang report duty on 15th July. Maka, b4 or after that kami akan angkut semua barang pindah. Tp, Sunday ni encik abang masih kerja. Lepas2 tu la kut.

Will say good bye to Paka. Manjung here we come! Paka, banyak sungguh kenangan manis di sini. Kawan2. Envi dan semuala best! Encik abang ada target, nak ke sini semula satu masa nanti if else SJSI Paka ni tak tutup lagi la kan on that time. Biasala orang lelaki, ada target masing2 dalam kerjaya dan kehidupan. Kita ni orang perempuan ikutkan aje mana yg baik2. Duduk menetap saja kat satu tempat tu pun tak bagus sangat kan. Jumpa orang baru dan envi baru :)

good bye rumah di Paka :(
pokok ceri tu rasa macam nak bawak sekali je..hehe


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

ibu_Arifa said...

cantik lah rumah kat Paka tu Huda.. sayangnye terpaksa pindah..tinggal habis semua kenangan menetap Paka..
harap Huda sekeluarga okey lahkat tempat baru nanti.. nanti2 kalo saya turun Manjung..leh lah jumpa ek..
selalu ke Lekir kalo ke Manjung tu..rumah family angkat.

chugie said...

huda mesti dh biasa pindah2 cam ni kan? cam sy, mmg x leh n x bape suka lah huda.. sbb sy ni mudah tersentuh.. so kalau boleh nk stay situ je.. emm teruk gak kan sy ni? :D

ApasH said...

wah..dh nk pindah je..haritu rasa cam lama je lagik..

Buat house warming jgn lupe jemput..akak bawak choc moist cuppies utk Huda & family..(insyaallah)...

Huda said...

ibu_arifa - rumah kat paka tu kuarters utk exec style semi D. nak buat camno..rezeki hubby dpt nek pangkat :) insyaAllah leh jmpe2 nnti..mahu jmpe si comey arifa :)

chugie - dulu mase kecik slalu ikut mak abah pindah2, keje tnb kan..rajin pindah2 ni..ni kire 1st timela lepas kawin kene pindah lak..

kak apash - tu la diam x diam kan..best2 x sabar nak rasa choc moist akak tu :)

[-suziey-] said...

waaa cantiknya umah kt paka..hehe ..sygnya la hai..xpe amik angin baru plak:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bon voyage Huda n co.,
duk paka pn x sempat sua muka ekk..
InsyaAllah, satu hari nnti..
leklo kt tempat baru nnti okeh..
bye² dear Husna...

Huda said...

suziey - hehe..cantik2 kuarters tnb tu :)

leily - tata :) insyaAllah 1 day nnti..

atfina said...

selamat datang ke manjung... jadi org perak pulak la yer~~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi