Sunday, July 18, 2010

Proses Pindah Randah

Salam hari Ahad :)

Sy sudah di Perak. Hampir seminggu. Alhamdulillah rumah sewa telah kami basuh beberapa hari yg lalu. Tak jadi rumah yg hari tu. Kami menyewa rumah teres 2 tingkat berhampiran sekolah kebangsaan Manjung. Rumahnya pada sy sangat memuaskan hati. Luas la sekejap sebab tak ada barang2 lagi kan :)

Barang2 dari Paka akan diangkut minggu hadapan. Perabot baru pun kami dah survey. InsyaAllah next week juga dapatnya.

Sorry yer kawan2, dalam masa terdekat ini sy agak busy proses pindah1 ni. If ada masa nanti sy akan update. Banyaknya benda nak update ni :) Sorry juga sebab dah lama tak menjenguk blog kawan2. Nanti ada masa sy pergi melawat ok

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

SyidaGorjes said...

mesti semangat nak pindah kan? sebab ada furniture baru...huhuhu tapi penat.

nieda said...

owh patutla lama x update, dah pindah rupanya..jadi org perok pasni..apa2pun moga happy,,nanti update story k

[-suziey-] said...

waa dh pindah perak....huish msti letih giler mengemas..

Mask-roll said...

pindah dah?? dkt la kl..leh la jmp...

chugie said...

penatnye lah pindah randah kan huda?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi