Friday, July 02, 2010

Terperangkap

Salam pagi Jumaat.

Encik abang ke KL pagi ni ada meeting di HQ. Sy tak ikutla sebab ada my parents kat rumah ni. Kasihan mereka penat ikut kami pergi sana sini :)

Ok, nak tanya ni...ada tak anak sesiapa yg pe'el macam di bawah ini? huhu. Toys punyala banyak, alih2 ini yg dia buat main. Nak marah nanti dia kata kita tak bagi dia explore macam2 kan. So, biarkan saja. Asalkan tak merbahaya maka janganla dihalang.

Sila jangan bagi anak2 anda tiru aksi2 ini di rumah yer! :)


cubaan memasukkan diri...


cubaan meloloskan diri...tu ball Husna, besarkan?

tengok abah marah ke tak...



itula serba sedikit perihal Husna yg terperangkap di dalam bakul baju ummi :) hancur dibuatnya bakul tu. Alahai anak, macam2la keletah dan pe'el mu itu.

Selamat berwiken! Esok boling dgn Pelitawanis, yeah!:)


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

A N A K - A N A K K U said...

heheheeh anak sypun mcm tue gak...bosan dgn mainan diorg, diorg cuba menda y x boleh...;p

p/s : huda amik award kat blog sy erk

yatie chomeyl said...

sama lah dgn baby SN ni...di ank main benda yg buka toys dia

SyidaGorjes said...

aktiviti diatas selalu dilakukan oleh cik abang aqid, tp sekarang dia dah advance, nak masuk bakul plastik jek.

atfina said...

hahah...comel~~ budak2 sebaya anak2 kita nih... mmg cam tu la...

ezan said...

hehehe.. creative la husna ni.. little explorer.. i like!

chugie said...

sama lah anak kita huda.. rasanye husna ngn fatin bleh jd kawan lah..
mainan dh banyak.. tp nak gak main bakul kain dan bende2 lain yg merbahaya tu!

nieda said...

haha...budak kecik mmg mcm tu..nida mmg simpan bakul laundry takut humaira main..sebab dah x selamat ada dawai terkeluar..kalau tak boleh geng dgn husna

Huda said...

anak-anakku - hehe..semua budak gitu kan :) terlebih creative :) ok tq award..

kak yatie - bijok2 baby sn :)

syidagorjes - haha..same yer ngn aqid :)

ezan - susah tul nak layan budak creative ni :)

chugie - hehe..same gak ek..bagus2 leh kawan ngn husna..

nieda - betul3..bahaya tu part dawai yg terkeluar..risau kene mata ke ape kan..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ngengenge.. aduyaiii.. bleh thn nakal jugak Husna sane ek...Husna sini cam hero la ... huhuhu, ye la Huda, jaga2 kot de kuo dawai besi tu..

Izan Ishak said...

hehehe...husna yg cute!
mmg tak payah larang...biar saje. pandai dia kuar masuk ye~

[-suziey-] said...

hahhaha mcm2 hal husna..ekkeke;D lawak je terperangkap dlm bakul tu..

Huda said...

leily - hehe..betul tu takut dawai je..

izan ishak - tu la psal..pandai2 je dia :)

suziey - kelakar kan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi