Wednesday, August 25, 2010

15 Ramadhan

Alhamdulillah, sudah pun 15 Ramadahan hari ini. Rasa macam tak percaya je masa berlalu dgn begitu pantas kan. Broadband sy dah tak pakai lagi. Bertukar kepada streamix pula. Lebih mudah tp kena gak terpaksa pakai line phone kat umah ni. Huhu. Tu yg lama sampai hari ni baru sy dapat online.

Sy masih berpeluang bf Husna macam biasa. Puasa pun masih penuh :) Pagi2 masih berkesempatan bangun sahur. Makan nasi ok. Dulu time student sy rasa pelik tengok kawan2 makan nasi ketika sahur sebabnya sy tak biasa. Tp la ni, kenala biasakan. If tak makan nasi rasa badan lemah gemalai dan tak bermaya. Air pun kena minum banyak2 if tak time2 macam ni sy dah lembik. Bf kan memang perlukan air yg banyak.

Untuk makluman semua, sy belum start shopping apa2 pun untuk raya. Untuk Husna ada la shopping sikit2. May be next weekend baru berpeluang nak pergi shopping, insyaAllah. Beli aje mana yg patut and cantik dipandang. Budget? Erm...bolehla sikit2. Yg pasti baju raya Husna mesti lebih senang nak tukar2 nanti :)

ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

nieda said...

sekejap aje dah separuh bulan kita tempuh ramadhan..mmg sahur kena mkn nasik kalo x lembik



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi