Friday, August 06, 2010

Baik buat perkara sunat...

Salam pagi Jumaat semua...

Alhamdulillah, diberi peluang untuk bertemu lagi pada hari ini. Next week dah start puasa. Larat ke tak ye nak update blog :)

Bukan masalah larat ke tak, tp bak kata encik abang sy la... 'baik buat perkara sunat dari menghadap internet'...huhu...terkena beb! Terasa sungguh pedasnya!

Memangpun, bulan mulia kan kita kena muliakan dan suburkannya. Tinggalkan perkara2 yg lagho. Tp manusia, hari ni baik esok buat balik :P Hihi.

Weekend ni kami insyaallah nak ke Paka sekejap. Mengambil saki baki barang2 yg tinggal di sana. Hari tu tak muat lori 3 tan tu. so, terpaksa berkorban ke sana kejap.

tiil next~

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi