Tuesday, August 03, 2010

Kami ke Teluk Batik



Last Saturday, bawa adik2 dan ibu abah sy ke Teluk Batik. Lebih kurang 8 minit je dari rumah kami di SM ni. (SM = Seri Manjung)



baru sampai teluk batik...


Meriah juga mandi manda di sini. Penuh manusia. Pantainya pun best tak ada ombak, yer la nama pun teluk kan :) Husna suka mandi manda tp sedikit takut sebab ada bot yg duk sibuk menarik orang untuk banana boat. Kesian tengok Husna terjerit2 tengok2 bot tu datang menghampiri pantai. Sungguh terukla bot2 tu. Agak2 la pun, nak berbisnes jangan sampai mengganggu ketenteraman orang2 yg mandi di situ. Bengong! (ummi emo sikit) Seronok la adik2 lelaki sy mandi manda. Macam orang dah lama tak jumpa pantai :)
jom mandi... :)


Tak lama pun kami di Teluk Batik. Tambah tolak ada dalam sejam je kut. Encik abang pun tak mandi, malas nak tukar baju katanya. Tak lama tu hujan panas renyai2 turun. Kami pun packing2 semua balik. Sebelum balik tu singgah Lumut, beli sotong kering dan ikan bilis. Keropok ikan dan keropok sayur. Yummy! :) Semuanya nampak sedap.

Ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala tomeynyer anak dara ni pakai topi...so cute

nieda said...

seronok ye pindah manjung..teluk batik kena hati2 sikit, ada musim obor-obor..sakit kalau kena

CuppyCakeMommy said...

bestnya g mandi mando..husna maintain pipi labuh taw..auntie suka tgk

p!nkerton said...

dekat simpang nak masuk teluk batik ni ada satu kedai makan best- silaturrahim namenye, try la ;) (lunch hour)

atfina said...

dah biasa2 nanti... ke pangkor pulak la yer ~~ bukan jauh bebenor..

Huda said...

anje - tq aunty :)

nieda - ye ke..wah bahaya tu..nx time harus hati2

cuppycakemommy - husna dh susut sikit aunty, pipi je maintain labuh :)

pinkerton - perasan2,..tp hari tu lunch kat umah je, mak masak :)

atfina - hehe..harusssss!!!

Fiero \^o^/ said...

husna mcm dh susut skit la..huhu

husna!!
meh siniii sekejap~
nak kiss~
muahhhh~ (^_^)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi