Wednesday, August 04, 2010

Lil Husna with tudung

Lama dah piccas2 ni. Last 2 weeks rasanya sy candid. Masa kami lepak2 di rumah my PIL kat Kg.Gajah. Syifa' anak SIL sy ada sama, sebab Kak Long encik abang yg pindah ke Tapah belum dapat baby sitter lagi. So my MIL jaga Syifa' untuk beberapa minggu.
Husna dan Wan...time ni mengamukla tak nak pakai tudung...
alamak! cutenya with kakak syifa'...
hai ummi...
Husna ni ikut mood dia juga if nak pakaikan tudung. If dia suka, memang layankan je la. If dia tak nak, sekejap je la dapat tengok dia pakai. Tudung2 ni Wan aka my MIL yg belikan. Cute tengok budak berdua ni pakai. Dah macam nak pergi mengaji lagaknya :) Alhamdulillah. Kecil2 sudah boleh diasuh kan, but kita as parent jangan paksa or desak mereka. Slow2 la orang kata.

dua beradik sepupu...



Tp bila sesekali tengok Husna kenakan tudung tu, memang sejuk tengok. Lembut je. Ayu ke? Hehe.

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

Izan Ishak said...

comelnya husna pakai tudung. boleh praktis utk raya nanti~~

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala tomeinyer anak dara ni...raya nanti snap pic husna pakai baju kurung dgn tudung banyak2 tau nanti leh join contest kiter lagik

atfina said...

ayuu la tuu... :)

nieda said...

budak2 mcm tulah, agaknya dorang rimas kot huda..mcm humaira puas pujuk suh pkai head band, jgn harap dia nak..sabar ajelah

SyidaGorjes said...

chomelnya husna!geram je bila tgk budak pompuan pakai tudung.bila la kita nak dapat anak pompuan?

CuppyCakeMommy said...

sejuk perut auntie tgk..heheheh..

Mask-roll said...

hahahahah...comel n klaka...hahahah. suke2..

gmbr last tdg husna dah mcm mak nenek... ngeeee....

syg husna!

Huda said...

izan ishak - macih aunty :)

anje - insyaallah harus join :)

nieda - betul tu nieda..tu yg malas paksa2 tu..

syida gorjes - hehe..cepat2la dpt baby gurl pulak :)

cuppycakemommy - hehe..sejuk yer perut aunty :)


mastura - sayang ibu mas juga :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi