Monday, August 09, 2010

Sabtu Pergi, Ahad Balik

Salam Isnin,



Masih dalam mood keletihan. Hari Sabtu gerak ke Paka, Terengganu. Ahadnya semalam dah balik ke Perak. Hari ini encik abang masuk kerja. Sy pulak tiba2 last night dapat selsema may be sebab duduk dalam air cond sokmo sejak menjak ni. Manjung boleh kata panas hangat. Sabar je la.



Mudah2 an puasa Ramadhan ni sejuk2 je :) Tidaklah letih memanjang. Cubaan!



Tp travel kami ke Terengganu Alhamdulillah ok. Sempat singgah Bentong, walimatul urus ex opismate encik abang di Paka dulu. Tahniah to Amaludin and Nornazrita! Kahwin juga :) Serba biru. Sorry, kami sampai jam 3.30pm. Pengantin dah pergi photoshoot kat luar. Jemputan pun ramai dah balik. Tak lama kami makan2 tu, pengantin pun pulang dari shooting. Sembang2 sampai lupa nak bergambar kenangan semua :) Mengikut cerita, Norna tu dulu practical under encik abang. Tp time tu encik abang ke Bakun, so encik abang suh Norna duduk under Amal. Ntah macam mana, elok2 practical lepas tu hubungan mereka bertukar menjadi pakwe makwe. Bertunang dan tak lama tu kahwin :) Sweet je. Fuhh! Ada lega di situ :) Sebab Norna practical under Amal bukan under my encik abangla kan. Kui3! Ok je Norna tu, sweet and friendly. 1st time kenal terus ramah.



Ok tu je la nak update. Sy selsema lagi. Makan panadol soluble pun tak ok lagi. Ya Allah! Permudahkanlah selsema ku ini...lekas2 la ia baik :) Amin~

**Esok tengok anak bulan, lusa insyaAllah puasa :)



Husna menang contest aksi di playground :) alhamdulillah...

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi