Monday, September 20, 2010

1 Syawal di Johor

Tak ada mood nak update pasal raya. Hehe. Letih nak menaip. Tengok piccas je la yer. Tak banyak mana pun sebab semua sibuk nak makan and beraya je di hari raya pertama.

Tp ok la, semuanya happening dan happy. Gambar masa salam2 pun tak amik :( Lupa la. Yg pasti orang paling happy ialah Husna sebab dikelilingi oleh ramai pak cik dan mak cik serta dapat banyak duit raya :)

Tema sy dan famili ialah maroon tahun ini. Cun tak?:)


famili sy, famili adik my mom aka my aunty and famili my abg sepupu...


Husna paling happy...


dgn abahnya nak beraya umah kakak sepupu kat sebelah rumah..



makan2 time..sedap tgk Husna belasah ayam masak merah tu..



last but not least...


ada piccas famili kecil sy tp dalam phone encik abang lom diupload..later sy tepek kat blog k! maroon gitu kan :)
Raya ke 2 petang dah otw balik Perak. Sempat singgah beraya di Sepang, rumah saudara mara my mom in law. Sampai Kg.Gajah, Perak jam 1am. Letihnya beraya :)
ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

owh! beraya di jor, samalh kita! kalau tau boleh jumpe :)

[-suziey-] said...

hmmm still in mood raya jgk..klu raya kt johor byk jmpa lksa johor la kan..ouh i likeee tp dh lama xmerasa laksa johor yg ori..huhu..kita suka sgt..

nice maroon..kt xpnh lagi tema maroon or merah :D

SyidaGorjes said...

selamat hari raya huda.
sedondon betul huda sekeluarga yeaaaa...

p!nkerton said...

wah pandai nye husna makan ayam masak merah. kalo athirah pedas sket or nampak kaler pedas awal2 dah reject huhu..

nieda said...

husna mkn ayam masak merah??tahan pedas ye cik adik sorang tu..

tak penah bg humaira mkn pedas, takut

chugie said...

sama lah kite huda.. tema tahun ni pun ala2 merah maroon gak!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi