Wednesday, September 22, 2010

Ada rupa anak dara tak?

Petang semalam lepak2 dalam bilik dgn Husna. Sambil dia duk main2 handphone sy tu, sy pun snap la pic dia candid.

Tengah tersenyum manis pulak tu menampakkan barisan giginya yg sudah semakin banyak. Admirer sangat tengok pic ni walaupun pic ni tak secantik dicapture menggunakana dslr. Gegar sikit. Ada rupa macam anak dara tak, kawan2 rasa? (sila abaikan suasana bilik tidur sy yg berselerak itu)


nampak dah lain sangat kan muka Husna. Tp kadang2 bila keluar berjalan2 tu, orang still confuse and tanya, dah berapa bulan umur Husna. Berapa bulan ke? Husna nampak macam baby lg ke? Walhal, umur nya dah hampir menjangkau 1 tahun setengah and tahun depan bakal jadi kakak. InsyaAllah :)
Tak apalah, may be mereka nampak tubuh Husna yg kecil moleh ini membuat mereka sangka Husna masih baby :) Apa2 aje kan...hehe..
Ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

chugie said...

ye lah huda.. nampak berubah skit.. cam kurus skit pipinye tu..

muka betul2 iras ayahnye ye., cumel je husna ni tau!

[-suziey-] said...

hiks..mmg la baby lagi..hehe..terasa muda sket diri ni..ekkek:p ade kena mengena ke:p

comel husna..sweet je..lembut air mukanya..

nieda said...

husna nampak kecik...manisnya anak dara tersenyum

atfina said...

potensi nak jadi kakak tu ada...nak jadi anak dara belom kot... :) tahniah huda !



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi