Friday, September 24, 2010

Husna dan playtent

Dah lama abahnya belikan ini. Since masa duduk Paka lagi. Tp bila pindah Manjung baru abahnya pasangkan. Dan sejak itu, Husna bila boring2 dia akan ke situ dan melepak2 di dalamnya. Lokasinya di bawah tepi tangga. Apa bendanya tu? Hehe.

Princess Pink Castle Playtent. Abah beli kat The Mall. Cantik dan sesuai sangat untuk anak2 sebaya Husna la kan. Dalam tu penuh dgn toys dia. Paling banyak balls. Huhu. Husna dah ada 6 biji kut balls. Dari sekecik2 hingga ke size orang buat main bola sepak :P
antara aksi2 Husna di dalam playtentnya...

Bagus juga ada playtent ni. Toys nya tak bersepah2. Kalau bersepah pun just dalam tu je la kan. Tp, tak tahan time ada budak2 lain datang rumah. Habis dilenjan sume toys Husna bunyi cakap macam ummi ni kedekut je kan, tak bg anak orang main Nasib baik tak roboh playtent tu. Husna pula jenis cool, tak kisah orang main toys dia. Sy pun tak kisah actually, tp sy berharap la kan mak or ayah budak2 tu boleh monitor sekali apa anak2 dia main. Kalau rosak ke apa, susah pulak kan. Hehe. Sepupu2 Husna sy tak kisah, sebab mereka pandai main baik2 :)





penuh balls je la... :P


Kalau nak buat outdoor pun boleh playtent ni, tp kami suka pasang dalam rumah saja. Senang nak store sume toys Husna.
** ada 1 sy jumpa jual online kat Babyruffkins. Harganya after less RM79.90.
ok till next~







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

chugie said...

bagus gak ade bende ni kan.. atleast die boleh buat kerje die masa kite buat kerje rumah kita..

emm nak kene p carik gak lah ni!

ApasH said...

wahh..bleh le Qaseh datang tumpang main sekali...

Kami dok menumpang umah MIL..xde space utk letak playtent tu..kalau tak bleh gak belikan utk Qaseh.

Mask-roll said...

wah..best nye husna main.. elok jgk mende nie huda..dia main xdela sepah2..kan?

p!nkerton said...

hehe husna tak try tido ala2 camping dlm ni ke? ;p

Huda said...

chugie - betul tu :)

kak apash - boleh saje mehla qaseh :)

mas - yup..main dlm tu je dia

pinkerton - hehe..ade dia baring2 je kat dalam tu :)

ezan said...

best gak ek playtent.. nak gak la..

echa said...

salam kenal...Jln2 sini baca N3 sambil followwww awak.

nanti bila free jemputla ke blog saya lak hehehehe...Anyway,sukanye tengok husna wif playtent..main sungguh dia

yatie chomeyl said...

tu la, senan ada ten ni..semua mainan yg bersepah leh sumbat dlm tu..xde la bersepah kat dlm bilik



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi