Tuesday, September 21, 2010

Raya ke 3 di Perak

Petang raya ke 2 kami dah bergerak balik ke Perak. Kan encik abang masuk kerja raya ke 4. So, sampai Sepang dalam pukul 6pm gitu. Singgah beraya rumah saudara mara belah my MIL kira kami je la wakilnya. Dapatla beraya 3-4 buah rumah sepupu2 encik abang. Nak singgah rumah Pak cik Mokhtar, adik tiri MIL tak ada rumah pulak. So, kami pun teruskan perjalanan balik ke Perak iaitu di Kg.Teluk Sareh, Kg.Gajah :)

Singgah r&r Tapah jam 11.30pm makan KFC. Lapar pulak perut, padahal dah dinner kat rumah sepupu encik abang tadi :) Then, sampai rumah PIL jam 1am gitu. Semua orang dah tidur dengan nyenyak. Kami pun langsung tidur. Husna dah dimandikan kat r&r before tu.

Ok actually, nak tepek pic2 di bawah ini. Husna dan sepupu2 nya berbaju raya. Semua pakai dress :) Sweet je masing2. Ini kira, kami berkumpul semua adik beradik belah encik abang pada raya ke 3. Paginya kami buat bihun sup, sebelah petang makan ramai2 nasi dalam dulang. Sungguh meriah, tp pic lupa nak snap :)


dari kiri: Hannah, Husna, Humaira dan Syaza @ Syifa'

ini adalah cubaan si kembar untuk mencium Husna...
pantang nampak Husna mereka akan panggil 'baby..'
hehe..mak uda Husna cuba menahan serangan anak2 nya :)



till next~




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

chugie said...

alahai..cute nye dorang ngn dress masing2..

[-suziey-] said...

perak kat mane?kita kt taiping..

soo sweet la si kembar..siap kacau husna lagi..ekekeke

Huda said...

chugie - hehe..anak dara kan :)

suziey - kat kg.gajah saje :) mereka mmg gitu, pantang nampak Husna abih nak diciumnye..

yatie chomeyl said...

comey husna dan cousins ny ber-dress..husna paling comeyl di situ hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi