Friday, September 03, 2010

Resultnya...

Alhamdulillah, komen2 yg sy terima untuk post sy last time , Tak Puasa sangat memberi makna dan share pengalaman bersama :)

Ok, macam mana nak cakap ek? Tunggu next post sy akan confirmkan. Sudah ada result tp belum rasmi. So, apa2 pun kena confirmkan dulu la kan. InsyaAllah. Puasa sy masih berjalan seperti biasa just kadang2 tu rasa letih yg amat.

Erm, preparation raya kawan2 dah siap ke? Sy juga yg terpontang panting. Huhu. Masih belum prepare apa2. Esok plan nak pergi shopping sikit. Last minute ni, mana2 nampak cantik ambil saja sebelum kehabisan kan :)
  • Duit raya sy sudah minta tolong my sis yg kerja bank islam tukarkan rm300. Setel.
  • Baju kurung Husna nenek dah jahit and belikan, means ada 2 pasang. Setel.
  • Baju kurung ummi, sepasang my sis in law Watie jahitkan. Hopefully sempat siapnya :) May be sy nak cari lagi sepasang yg dah siap untuk spare la kan. Not yet setel.
  • Baju melayu abah, ni susah sikit. Orang lelaki bukannya suka banyak2 baju melayu sebab pakainya jarang2. Nak kena pujuk baik2 ni ajak beli kaler same. Not yet setel.
  • Kereta hari ni encik abang nak p servis kat Proton, tp road tax next week baru nak p renew pasal tak jumpa geran, lepas pindah semua dah mana2 barangnya. Not yet setel.
  • Kerepek2 dah beli masa balik Johor hari tu, so tinggal ada order kek coklat with my sis in law. Setel.

InsyaAllah tahun ni nak balik raya ke Johor juga sebabnya raya ke 4 encik abang stand by kerja. So kena ada kat Manjung by that day.

till next :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

SyidaGorjes said...

alamak!belum tukar duit raya lagi la.nasib baik baca n3 ni...thanks huda.

chugie said...

hope to hear a good news ye huda!

nieda said...

macam ada good news je???hehe

wah byknya tukar duit raya,

Huda said...

syida - ok g tukar cepat kang abih

chugie - tggu yer next post :) insyaallah

nieda - harap2 nye gitu la kan :)tukar duit bnyk2 x abih x ape. leh pakai balik..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi