Tuesday, October 26, 2010

1st BE from Nuffnang


Sy jarang citer pasal nuffnang kan. Sebab tak ada apa nak diceritakan. Tak pernah lagi boleh cash out the money and akaun sy pun biasa2 saja :)

Tp, hari ini terdetik pulak nak taip pasal nuff ni. Sy sudah dapat 1st BE from nuffnang. Tqvm.
Memang sy lately ni rajin update blog, ada saja nak dicoretkan di sini. Harap2 akan ada lagi next BE lepas ni macam blog kawan2 yg lain juga.

pssst: sy lapar ni tp tak masak lunch sebab sudah pesan encik abang beli lauk. Tp suddenly dia tak dapat balik tengahari ni. Nak call mcD or pizza macam segan pulak. Makcik sebelah rumah meninggal pagi tadi, orang ramai datang berziarah. Kang depa pelik tengok abg delivery datang hantar makanan :) Huhu. Lapar2.



till next entry~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

tahniah dh dapat be :)

chugie said...

heheh.. nanti lelame sure akan byk tu.. usaha lagi k!

Huda said...

ieda - tqvm :)

Huda said...

chugie - wah..macih2..komen memberangsangkan..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah huda...
rezeki..!
tp mommie lum dpt2 lagi.. huhhuhu.. :P

Fiero \^o^/ said...

huda camne nk dpt?
wah aku xpenah~ :(

SyidaGorjes said...

congrats! keep it up.

Fieza79 said...

hurmm rajen2 update sure la dpt BE kan...sket2 lama2 jadi bukit..hehee

nieda said...

masak simple2 je huda...

pasni pasti byk BE akan menyusul



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi