Tuesday, October 19, 2010

Aduhai Anakku


Oh anak! Sungguh tenang bila melihat dirimu tidur begini :)
Rasa macam nak cium2 pipimu itu, nak gigit2 je...
Walaupun kamu kerap bangun di malam hari kerana mengadu, "gatal...gatal" (echzema) kan...tp ummi dan abah setia menggarukanmu :P
Oh anak! Boleh pulak, malam tadi kamu bangun minta nestum, "tum...mi nak tum..." baru jam 3.30pagi nak oit..apa kes nak makan nestum...
Lalu ummi pujuk bagi susu, terus tertidur kembali...alahai anakku sayang :)
ok, till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

[-suziey-] said...

ooo dia ade achzema ek..kesiannya..huhu xsanggup tgk budak yg ade achzema..kesian sgt..paham camne dia rs kegatalan tu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala siannya husna...lapar ye...sejuk je mata memandang biler tengok anak tidok kan

cheqna said...

salam
hah!!3 pahi mintak nestum..
huhuhuhuhu
salam ziarah..=)

Fieza79 said...

hurmm anak kita pon sll rasa gatal bila nk tido sure kena garu dia dl before sleep...tk tau la tabiat atau mmg kegatalan...hehee

sweet nya bila dia sleep..

Ieda Al-Habsyi said...

ieda kalo tgk anak tdo rasa kesian pulak hehehhe

ibu_Arifa said...

dia ngigau kot tu...hehehe..ngigau nk mkn..cepat baik yer gatal2 tu.

CuppyCakeMommy said...

ala..shiannya..demi anak..semua pun boleh kan

chugie said...

alahai..syahdunye huda..
kalau sy, mesti akan rs syahdu je bila tengok muka anak tengah tido tau.. nth nape nth..huhu..

aik, dh pg2 mintak nestum plak?

Nia said...

masa dia tido tu, jadi kesian. sbb masa anak tido tu, nampak baik dan innocent aje. terkenang time2 marah dia sbb nakal..huhu

atfina said...

hahaha... chomella cerita huda ni... baru nak sayu2 baca... rupanya kisah anak ngigau nak nestum... huhuhu....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi