Wednesday, October 20, 2010

Aksi Terbalik

Morning everyone! :)


Hari ini sy sudah selesai mengemas rumah dari atas di bilik2 hingga ke bawah dan ke laman luar. Fuhh! Exercises ke pagi2 ni?:) Sy mengemasla sebab rasa rumah berhabuk semacam. Plus minus, my mom and dad together with my bro may be akan sampai petang ni or esok. Saja mereka datang jalan2 Manjung. Dah lama tak ke mari kan.


Ok, ini kalau tengok pic bawah ni kan... u all rasa boleh imagine tak macam mana Husna gelongsorkan dirinya tu? Isk3. Bukan ke selalunya orang gelongsor sambil duduk. Husna pula terbalik. Pelik kan? Tp tula, dia actually memang dari atas gelongsor tu dia tengah duduk. Suddenly, sampai tengah2 dia plan nak panjat balik ke atas. End up, dia tak berjaya untuk naik semula lalu meneruskan aksi menggelongsor secara terbalik itu :) Luckily dia tak apa2. Alhamdulillah. Sempat pula tu, encik abang snap this pic! Hehe.

Itu je kut buat masa ini, till next k! :)





oh!oh... ummi, abah help me!




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

beshhhnyer family nak dtg :)

[-suziey-] said...

waaaa umah dh tukar pinky2 mcm kita pnya umah..hiks..umah sebenar pn dh kemas cantik dh ye sempena menyambut kedatangan famili..hehe..

lawak la husna..adeii..awat plak bole main gelongsor cenggitu..ekekek:p

chugie said...

rajinnye mak buyung ni mengemas ye.. mesti letih yg amat tu..

aduhai husna, nk buat gaya ape tu yang?

CuppyCakeMommy said...

terbaekklahh..takut2 pun tetep teruskan pendaratan..heheheh

nieda said...

cutenye aksi husna



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi