Wednesday, October 13, 2010

Anak Dara Pakai CD

Petang2 ni tak ada apa nak buat, dah letih join contest & GA :)
Jom layan piccas anak dara pakai cd. Alkisahnya, cekak rambut tu dipakai di kepala...sudah2 nya jadi santapan di mulut Husna. Ini budak tak mahu pakai seluar, panas katanya :P Memang panas pun kat Manjung ni...isk3...

Tp kardigan tu sy pakaikan juga tak nak bagi Husna malu bila dia tengok gambar ni dah besar panjang esok :)




sibuk tonton tv sambil gigit2 cekak rambut...



itu saja, till next k~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tomei leh masuk contest lensamama ni...try k kalo menang leh la bersaing dengan balqis rebut gelaran lensamama idol

Huda said...

hehe..macih aunty anje :)

CuppyCakeMommy said...

alamak!!..mia i dah beraksi bogil di blog haritu..hahahah

yatie chomeyl said...

fesyen baru ke husna..cardigan + CD hik3x

nieda said...

comelnya..mmg panas skrg ni. x penah lagi pkaikan humaira CD. hehe

A N A K - A N A K K U said...

alaaa tomeinyer....xpe kenangan bila besar nnt..heheheh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi