Wednesday, October 06, 2010

Appreciate sangat, TQ!

Sy ucapkan jutaan terima kasih di atas pandangan dan komen2 kawan2 semua di entry ini (read: Dilema Ibu Mengandung dan Masih Bf Anak) semalam. Memang agak tertekan juga (sekali sekala tu) bila memikirkan sy kena makan dgn kerap dan sentiasa berasa lapar.


Sy tetap amalkan makan dgn kerap dalam kuantiti yg kecil. Dan minum air masak yg banyak. Sy juga sudah nekad, ingin meneruskan bf Husna sehinggalah sy rasa dah tak mampu nanti. As long as I can, sy akan teruskan jua seikhlas hati dan nurani :)


Rasanya setakat ini tiada masalah dari segi kesihatan. Loya tu biasalah, puting tu sensitif memangla. Sakit pinggang pun biasa kan. Mudah2 an Allah permudahkan usaha sy nak bf Husna. If bukan rezeki Husna next time, sy terima dgn redha :)

Sekali lagi, sy appreciate atas komen2 kawan2 semua. Slow2 sy akan cuba juga untuk campur dgn fm (if Husna mahukan) Sy tak nak paksa dia. Biar dia sendiri mahukannya. Go! Go Huda! Keep it up!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

nieda said...

insyaallah, semuanya akan berjalan lancar. kena kuatkan semangat k

A N A K - A N A K K U said...

nyusukan jer mcm biasa...biarkan husna y buat keputusan...huda xyh serabutkn otak + penatkan badan y dh mmg x selesa tue....relax & cool jer...heheheh ( ckp melalui pengalaman nie...;p)

ainzuryn said...

yes!!! mesti boleh...

[-suziey-] said...

ouh ketinggalan ketapi ni..well..dont worry..keep up the good work of bf ur baby while pregnant..insyaAllah rezeki anak sntiasa ada..selagi xmemudaratkan kesihatan keep going ok ;) caiyok2



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi