Monday, October 18, 2010

Bukan Salah Ibu Mengidam...

Hehe. Tajuk tak boleh ta han. Bukan salah ibu yg mengidam :)
Memang pun, kalau dah teringin sangat nak makan tu memang tak boleh ditahan2 lagi. Sudah sekian lama sy menanti, akhirnya hajat tertunai jua...Alhamdulillah.

So, tengahari tadi sy buat panggilan ke 1-300-88-2525. No telefon siapa tu? Mesti kawan2 pun pernah call kan :) First time sy call depa. Masa bergelar students dulu, biasa call McD Bangi tu je :)

Sy order Hot Pair Deals saja. Dapat 2 regular pizzas :) (ambik ko, sampai 2!) Sy pilih peperoni dan hawaiian chicken toppingnya. Jadilah kan. After 20mins, abang delivery pun sampai rumah. Bayar total RM31.40 saja. Makan sampai lebam :P Kekenyangan. Sy masak juga nasi untuk encik abang, just in case dia nak makan nasi for lunch kan :) Husna pula, sy suap2 tak berapa suka kut dia. Gigit2 lepas tu keluarkan balik...isk3...




tu dia kotak pizza hut...



pepperoni topping...yummy..



hawaiian chicken topping...



Walla, selesai makan2 sy minum bergelas2 air masak. Hehe. Saja. Tak lalu nak minum air manis2 lepas makan pizza ni. Apa2 pun terlepas sudah idaman si ibu preggy ni :) Next craving sy pun tak sure apa lagi. Oh baby di dalam tu, nak makan apa pula lepas ni? :P
till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

ApasH said...

itu le kita..lepas 1 tertunai hajat..mesti dh start ngidam mende lain plak..hahaha

Akak bulan ni je dh 3-4 kali makan pizza je..bukan craving sangat pon..tp ntah..itu yg tekak bleh terima.

oh beef lasagna...bila le dpt tertunai hajat tu..hahahaha

chugie said...

sedap pulak sy tengok pizza tu huda.. nampaknye harus di cari jugak nanti ni..

emmm.. mengidammmmmmmmmm!!

nieda said...

mengidam mkn pizza, sedap tu..dah lama x mkn pizza, yummy

ayie said...

nak pizza....:)

www.urlPass.com/686c

SyidaGorjes said...

kalau tak mengidam pun bole makan piza jugak kan?mcam sedap jek!mari kita dail....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi