Friday, October 29, 2010

Cinta & Anugerah

pic from google

Ada sesiapa yg layan sinetron ini? Disiarkan di tv9 jam 5.30-6.30pm weekdays. Sy pun tak tahu macam mana boleh layan cerita ni. Tp, ok gakla jalan ceritanya.

Gabungan pelakon Malaysia dan Indonesia, Ashraf Sinclair (Mal), Nabila Syakieb (Ina), Miller (Mal), Yasmine Wildblood (Ina) dan ramai lagi la. Pelakon memang handsome2 dan cun2 melecun :) Cerita Indon biasala ada part sedih, jahat, happy, semuala kan.

Tp one thing yg sy nak share tentang pelakon Miller tu. Sy mati2 beriya2 ingat dia memang asal Indon, rupanya orang kita, Malaysia. Err... Miller yg sebelah Ashraf dalam pic atas tu. Nama sebenar dia Muhammad Suhemi anak kelahiran KL rupanya. Serius sy langsung tidak tahu kewujudannya as artis kat Malaysia ni. Tp walaubagaimanapun, sy ucapkan tahniah kat Miller sebab dah berjaya di negara seberang. Berduyun2 tawaran lakonan dia dapat kat sana yer. Bagus2! Usaha tangga kejayaan kan :) Sy tak tahula kalau ada gossip2 liar ke apa, as long as sy baca macam semuanya ok. Keep it up la yer, teruskan bekerja selagi boleh! Sumber rujukan from sini.


pic from google


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

[-suziey-] said...

my mom layan..xmissed..haih..kita layan kalu sempat balik keje awal..hehe..asyraf dh mcm org sana dh kan.

Fieza79 said...

tk sempat nk layan...dh balek ptg..tgk2 gitu je...tak folow sgt citer tu..

chugie said...

sy x layan sgt.. tp penah lah jugak tengok sekali dua..

oo miller tu malaysian ke? igt kan indon.

SyidaGorjes said...

tak sempat la.pkl 5.30 baru nak of pc.pkl 6.30 baru sampai umah.sempat layan chinta je

ApasH said...

MIL akak mmg layan citer nie. Secara tak langsung akak pon ade le gak tertgk..kire tau le juga jalan cerita nya.

Akak pon tak tau si 'Avian' tu org malaysia...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi