Wednesday, October 27, 2010

Entry ke 401

Morning u all :) *gedik sikit bunyinya*
Wah! Dgn bangganya sy nak kata, entry ini adalah entry yg ke 401 ok! Boleh pulak tak perasan entry pasal lempeng tu yg ke 400. Hehe. Orang lain dah beribu riban entry mereka, sy baru terkedek2 nak masuk 401. Huhu. Bukan apa, sy pernah mention dulu. Blog ini mmg dah lama wujud since sy bergelar student lagi. Tp disebabkan kekangan masa studi and then lepas degree kerja, kahwin then dah ada anak seorang ni baru semangat nak menulis semula :)

Bz la konon. Since sy masih menganggur lg ni, sy banyakla habiskan masa menghadap lappy dan blog. Sambil2 konon2nya cari kerja :)

Okla...nanti sambung lagi, nak breakfast sat. Have a nice day!

psst: birthday someone hari ini :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok la tu huda...cayok2

[-suziey-] said...

syiok jgk skali skala jadi penganggur..ekke:P bk la masa ngadap lappy..good luck dlm pencarian keje :)

pos ade buka jawatan kosong..search kt website.

SyidaGorjes said...

401?tak pernah cek sendiri punya...

Fieza79 said...

masa yg ada ni leh arr ngadap lappy seharian pon tkpe...kalo dh keje nnt masa dh terhad..!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi