Tuesday, October 26, 2010

Gigih

Sy sangat kagum melihat kegigihannya itu.

Memang lately ni, dia akan ambil sehelai baju or seluar from her almari then cuba untuk menyarungnya sendiri.

Tp yg di bawah ini bukan seluar disarung di kakinya itu...baju ok! tshirt abahnya belikan from Singapore dulu :) Tak apa, as long as Husna happy, ummi ikutkan saja. At least, dia gigih berusaha kan. Usaha selagi boleh tanpa mengharapkan bantuan ummi :)




cubaan untuk memasukkan kakinya...




one more kaki...



finally, masuk gak 2-2 kakinya :)




till next entry~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

[-suziey-] said...

haahahah lawakla husna..adeii..kegigihan nya tu yg buat kita kagum..hiks:p

p!nkerton said...

ahaha sama lah dgn athirah. seluar dah passed, tapi baju baru boleh sarung kepala aje. kalau baju besar kdg2 lepas jugak dia masuk tangan, tapi sebelah je la ;p caiyok husna! :D

Fieza79 said...

bdk2 mmg mcm tu kan...gigih nak mencuba..

Ieda Al-Habsyi said...

caiyokkkk! :)

eynda said...

Seronok kan tengok lagak kids macam ni :-)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah usaha tangga kejayaan & usaha yang membuahkan hasil...bagus la husna...gigih berusaha...wah banyak iklan tengah menari2 kat blog ni

chugie said...

heheh.. lucu tengok die huda. Peningkatan anak yg bakal jadi kakak.. die dah mula berdikari sendiri tu..

CuppyCakeMommy said...

baguslah husna..mia lom lagi menunjukkan kegigihan ia utk sarungkan seluar lagi taw..huhu..
ok balik nanti saya ajar la..heeh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi