Saturday, October 30, 2010

Hari Sabtu

Hari ini kami duduk2 di rumah saja, sy and Husna. Encik abang masuk stesen jam 10 tadi. Petang ni balik la kut, if esok dia tak perlu pergi kerja boleh juga kami merasa jalan2 kL. Ada kenduri kahwin saudara di Shah Alam esok.



gambar sekadar suka2 :)


Hujan dah ni. Apa nak buat ek? BW kawan2 punya blog best gak kan, sama2 tingkatkan traffic blog mereka dan sambil baca2 isi2 entry yg menarik!

Malam tadi Gadis Melayu season 3 finale. Sy tak tengok pun rancangan ini. Tp kebetulan masa depa announced winner tu sy tertengok. Encik abang siap kata.."please...jangan bukak channel ni!!!" :) Sy sengih je, sorry :) Siapa winner nya? Lupa nama, Rina rasanya. Tahniah la! Maybe dia deserve menang that's why dia menang kan.

Malam ni ke final bola sepak? Sy hampir terlupa gitu. Good luck to N9 vs Kelantan! Sesiapa yg menang pastilah bergelar juara kan :) Hopefully semuanya berjalan dgn lancar dan aman.

ok till next yer~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Nia said...

haha..sama la kita. tak tau pun semlm ada final Gadis Melayu tu. Dari blog2 saya baca, Rina yg menang tu blogger..tapi, tak baca lagi blognya.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi