Friday, October 01, 2010

Her 1st Tricycle

Petang semalam, misi mencari tricycle untuk Husna sudah pun berjaya. Ini kira her 1st tricycle dia miliki :) Dibeli oleh ummi dan abah. Kami menuju ke Manjaku, Sitiawan. Banyak juga pilihan tricycle dan bicycle yg ada di situ.


Belek2 dan try2, finally kami pilih yg ini. Ada dua pilihan color iaitu hijau dan biru. Kami pilih yg biru. Brand Pedypak. RM119.90. Huhu. Tak ada discount :( Suitable untuk children since umur 1-5 tahun. So, malam tadi Husna duk try2 kat ruang tamu :) Kaki dia belum boleh capai pedal tricycle tu :) Maka, ummi or abah akan tolong tolak dari belakang.



Lepas ni, bolehlah kita bersiar2 di hadapan rumah kan Husna? :)

till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

balqis pun ada tricycle ni...warna hijau gambo itik...sampai la ni still guna lagik beskal tu...sebab kalo pi taman anak dara kita malas nak jalan...kih...kih

SyidaGorjes said...

cantiknya tricycle husna.siap ada sesungut bagai.kalau dapat kat aqid ni.....tak tau nak cakap ape.=)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi