Thursday, October 21, 2010

JohorFC gegar N9

Hari Khamis dah yer :)

Alhamdulillah, semalam my pama and adik lelaki dah selamat tiba ke rumah kami di Manjung ini. Tengahari semalam, adik sy tu ada interview with TNB kat PD. So, alang2 berjalan ke PD mereka naik ke Perak :) If berjaya interview tu, maka ketiga2 adik2 lelaki sy mewarisi majikan yg sama dari abah sy yg juga ex staff TNB. 2 orang adik lelaki sy yg lain sudah pun menjawat jawatan di TNB. Alhamdulillah. Eh, encik abang sy pun staff TNB. My Pa in law pun masih kerja dgn TNB, next year baru pencen. Memang famili TNB. Hehe. Sy yg tak berpeluang :( Masa interview PEP(Program Eksekutif Pelatih) tahun 2008 dulu sy tak berjaya. Tiada rezeki. Sy terima dgn redha.

Ok, malam tadi ada sesiapa menonton bola sepak ke? Hehe. Sy takla layan sangat tp tengok jugala. Tak sangka JohorFC score 1-0 dgn N9. Tahniah kat mereka! Kelantan vs Kedah pula seri tanpa sebarang jaringan. Kita tengokla nanti untuk 2nd game separuh akhir ni. May be ada kelainan. Sy tak meletakkan apa2 harapan pada JohorFC. If layak pergi final pun dah kira bagus :) Apa pun, semoga mereka dapat bermain dgn cemerlang dan for rakyat Kelantan khususnya (juga penyokong negeri2 lain), janganlah terlalu emo jika team anda tidak berjaya. Menang kalah kan adat pertandingan, sepatutnya diterima dgn senang hati dan tidak menimbulkan kerosakan :) Itu yg sebaiknya dan selari dgn cara kita orang timur :) Renung2kan dan selamat bermain bola sepak!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

CuppyCakeMommy said...

amboi..bagi review bola pula...hahaha..saya mmg tak layan langsung bola..wakakaka...babe..kalau nak hantar resume minta kerja kat tnb boleh ka?

Huda said...

cuppycakemommy - hehe..layankan aje..boleh, apply online thru website tnb je..

SyidaGorjes said...

ada game bola ke mlm tadi?
pkl 8.30 dah tido.....heheheh

Mask-roll said...

hahah..cayalah huda... tgk bola..

aku mmg la xlps dgn game bola nie...dr kecik dl [gare2 ayah xde anak lelaki..kami ank pempuan ni la tkg lyn dia]..smp ke stadium...mane je lah selangor main..sure g..ngah3.. dah kwen ni...adeh... huby x minat bola..terbalik plak..tgk kat umah je la...

pepeon selangor dah out! [sakit hati tol sbb klh dgn huby..hahah] so pilihan ttp N9!!!!!!!! ngeeeeeeeeeeeee. mahap yer jhr...sabtu ni penentuan..sape g final...

hobin jang hobin!

Fieza79 said...

huhuu bab2 bola tak reti...nk tgk pe lagi...dgr je org bercerita...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi