Wednesday, October 13, 2010

Jom Ball!

Kami kat Manjung ni jarang ada peluang nak beriadah di waktu petang tak sama macam di Paka dulu. Yerla, bukan duduk di dalam kuarters kan. So, nak ke playground pun agak jauhla dari rumah ni.

Sudahnya, encik abang mengajak sy dan Husna ke sek teknik berhampiran rumah. Every Monday and Wednesday, turn TNB main tenis kat court sek tu. So, apa lagi? While encik abang bermain tenis, me and Husna pun terkedek2 berkejar2 an di padang bola bermain bola bersama :) Haha! Lantakla apa budak2 hostel nak kata. Anak dgn ummi sedang berkejar2 an main bola, bukan buat salah apa kan :)

Tp ada kalanya, kami ke padang majlis perbandaran Manjung. Ada playground dan kemudahan sukan yg lain juga. Tengok mood la nak main apa. And tengok time gak, selalunya ramai tak hingat budak2 main kat playground majlis perbandaran ni.

Jom layan piccas Husna main ball kat padang sek teknik Manjung :)







ada gaya macam football palyer? :P




mana nak bawak ball tu nak oi?


bg ball kat abah...


ok till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

SyidaGorjes said...

aqid pun ada bola yang sama.ada kaler biru dan kuning.tu tak kira bola kecik2 lagi.hehehe

Amy Syaquena said...

salam...

comelnya dia..dah besar nanti nak jadi pemain boleh erk..aunty doakan..

jom join baby contest..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/cutest-baby-contest-bersama-sinar.html

CuppyCakeMommy said...

mia pun suka kick ball..cam boy pun ada..nanti kita jumpa leh main futsal k husna

Fieza79 said...

comel nye...main bola ke tu..

nieda said...

dah pandai main ball..bdk2 baya husna suka main kt tempat lapang.bebas mereka nak berlari



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi