Friday, October 29, 2010

Koleksi nestum Husna




Orang lain may be duk kumpul CD ke, duit tabung ke, Husna duk kumpul tin2 kosong ini k! :) Sedar tak sedar dah berderet koleksi tin2 ini. Jual bagus ni, boleh dapat duit kan.

Setiap minggu setin nestum beras merah untuk Husna. Tp, dia makan time breakfast dan minum petangla. Lain2 waktu makan nasi or apa2 yg dia suka makan. Lagi 1 sekarang ni dah suka pulak makan nestle koko krunch. Huhu. Itu ummi punya, tp dia yg terlebih makan macam itu aje. Isk3.

Kawan2 yg lain ada koleksi macam ni ke? Tin susu ke, or apa2, boleh share sama :)

till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Marsha~ said...

woaahh.. bleh buat tabung ni.. hehehe

Fieza79 said...

dulu2 masa anak2 kecik ada la dok simpan tin2..nk buang rasa sayang je...sbb leh guna buat simpan bnda..

chugie said...

ooo husna still makan nestum ye? bagus gak kan camtu..sbb anak2 ni kadang2 dia x nk mkn sangat.

sy baru je buang tin2 susu lactogen.. aritu dok kumpul2, last2 kena marah ngn adik sbb menyemak je! :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi