Friday, October 22, 2010

Ops! Ummi, malu la :)

Entry di petang hari..petang sungguh dah jam 5.30pm kan. Esok Sabtu, tak kerja. Kami sekeluarga plan nak berkelah, insyAllah if tiada aral and cuaca ok di sini. Mudah2 an la kan :)

Ok tengahari tadi, ada seorang budak tu dia poo poo lepas makan2. Beriya2 la umminya mengajak mandi and change diaper. But, she refused. Last2 nak tahu apa jadi? Her nenek mengajaknya mandi di luar rumah :) sambil basuh her m*nt*t :P

Kat luar rumah baru dia nak. Layankan je la cucu ibu yg seorang ni, kata my mom :) Sila tengok aksi budak ini di bawah ini. Isk3.





ummi, malu la i ...



till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

umialya said...

maluuu!!

ApasH said...

bestnye nk gi berkelah..lama gile dh tak pergi berkelah ni..

Huda said...

umialya - hehe :)

kak apash - jom2 kite g berkelah..

chugie said...

heheh.. no shame lah yang! selamat ade nenek yg rajin melayan tau..

nieda said...

maluuu...

hav a nice weekend

Huda said...

chugie - tu la pasal..tp neneknya dah balik tadi :(

nieda - hehe..shame2 ye aunty :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi